ISDOC.PDF - Nová verze elektronických faktur

ISDOC.PDF - Nová verze elektronických faktur

Vážení zákazníci,

S radostí vám oznamujeme, že jsme provedli zlepšení ve svém systému správy faktur, které bude mít přímou výhodu pro vás, naše vážené zákazníky.

Nyní přecházíme na nový standardizovaný formát pro elektronické faktury - ISDOC.PDF. Tento krok nám umožní ještě efektivněji a spolehlivěji zpracovávat vaše faktury a poskytovat vám lepší službu.

Jak funguje ISDOC.PDF?

Za vším hledejte nenápadnou, ale o to důležitější zkratku ISDOC.PDF. Zjednodušeně řečeno: jde o formát souboru, který sice na první pohled vypadá jako obyčejné pédéefko, ale na rozdíl od něj má jednu příjemnou vlastnost navíc – je do něj jako příloha vložená datová vrstva ISDOC. Ta je univerzální a čitelná i pro roboty (nejen ty fakturační) a právě díky ní dokážou soubor „přečíst“ takřka všechny účetní a ekonomické systémy.

Co toto zlepšení znamená pro vás?

1. Jednodušší a rychlejší zpracování faktur: Nový formát ISDOC.PDF umožní automatizaci mnoha procesů, což povede k rychlejšímu vyřízení vašich faktur a snižování času čekání.

2. Méně chyb a přesnější účtování: Strukturovaná data v ISDOC formátu minimalizují riziko chyb a zlepšují přesnost účtování, což zajišťuje větší důvěru ve vaše faktury.

3. Lepší sledovatelnost a transparentnost: Nový formát umožňuje jasnější identifikaci a sledování vašich faktur, což vám dává větší kontrolu nad vašimi transakcemi.

Tento krok je součástí naší neustálé snahy zlepšovat naše služby a poskytovat vám nejlepší možnou zkušenost při spolupráci s námi.

Děkujeme vám za vaši důvěru a podporu. Máte-li jakékoli dotazy nebo požadavky týkající se tohoto nového zlepšení, neváhejte nás kontaktovat.

S pozdravem,
KOVIAN, s.r.o.