ISDOC - importujte si naše faktury

ISDOC - importujte si naše faktury

Pro naše firemní zákazníky jsme spustili možnost stáhnout si fakturu už i ve formátu ISDOC.

Co je to formát ISDOC?

„ISDOC (Information System Document) je formát elektronické fakturace v ČR, který definovala "Pracovní skupina pro Elektronické standardy výměny dat" sdružení SPIS. Dne 16. října 2008 byla podepsána "Deklarace o společném postupu v oblasti řešení elektronické fakturace v ČR". Tato deklarace vyjadřuje závazek jednotlivých výrobců ekonomických a ERP systémů (deklaraci podepsalo celkem 14 významných firem na trhu) vybudovat společný formát el.fakturace a do jednoho roku od jeho vyhlášení jej implementovat do svých komerčních řešení. Dalšími signatáři byli zástupci státu, jmenovitě ministr financí Miroslav Kalousek a náměstek ministra vnitra Zdeněk Zajíček.

Jak ho můžete využít?

Formát ISDOC umožňuje námi vystavené faktury importovat přímo do Vašeho účetního / skladového programu bez nutnosti přepisování údajů ručně.
Ověřte si u Vašeho dodavatele programu jaké možnosti máte přímo u Vás.

Kde najdu tento soubor?

Soubory jsou generovány firemním zákazníkům naší společnosti (B2B). Stačí se přihlásit do účtu a přejít na záložku Faktury. Při jednotlivých fakturách máte možnost si ji vytisknout do PDF, nebo po novém i stáhnout ve formátu ISDOC.

Pro více informací o formátu ISDOC klikněte na logo níže, nebo SEM.